Concurs de design grafic

Campania ,, Versantul Partizanilor din Apuseni – 

Casa Memorială Șușman”


Asociația Clubul Monarhiștilor Clujeni alături de urmașii familiei lui Teodor Șușman din Răchițele, jud. Cluj organizează în perioada 10 decembrie 2020 – 8 ianuarie 2021, un concurs de design grafic pentru identitatea vizuală a proiectului  ,, Versantul Partizanilor din Apuseni – Casa Memorială Șușman”, o campanie de strângere de fonduri pentru construcția unei case-muzeu care să pună în evidență rezistența armată anticomunistă din Munții Apuseni.

Elementele necesare pentru înscrierea în concurs:

 1. Un logo care să reprezinte misiunea campaniei și/sau memoria luptei partizanilor din Grupul Șușman. (variantă color cu menționarea culorii principale și a celei secundare – dacă este cazul + variantă monocromă – alb/negru)
 2. Un Poster A3 al proiectului, format digital
 3. un Mockup la alegere care să fie în conformitate cu identitatea vizuală propusă (social media post, pliant, reclamă digitală, banner outdoor șamd)

Materiale suplimentare despre proiectul ,,Versantul Partizanilor din Apuseni – Casa Memorială Șușman” sunt puse la dispoziția celor interesați în următorul link: https://issuu.com/transilvaniaregala.ro/docs/proiect_susman___sm_

Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este 8 ianuarie 2021, ora 23:00 pe adresa concurs@transilvaniaregala.ro. Elementele transmise vor fi obligatoriu in format PDF si PNG.

Juriul va desemna conceptul câștigător în ziua de  15 ianuarie 2021. Premiul este în valoare de 2500 lei. În funcție de calitatea lucrărilor primite, juriul poate decide acordarea și altor premii sau, la polul opus, nu va desemna niciun câștigător.

Juriul este format din:

 1. Emilia Șușman, urmașă a lui Teodor Șușman
 2. Cornel Jurju, istoric și președinte al Asociației Clubul Monarhiștilor Clujeni;
 3. Dr. habil. Cosmin Budeancă – istoric, Fundația Culturală Memoria
 4. Costi Ghițulică, specialist marketing & lead designer CMC
 5. Leonard Viziteu, membru în Consiliul Director al CMC
 6. Călin Roșu, membru în Consiliul Director al CMC

Related Blogs

2 Comments

 1. tlovertonetsays:

  I respect your work, regards for all the great articles.

 2. LeviJsays:

  I like this site very much, Its a very nice spot to read and find info.Money from blog

Leave a Comment

error: Content is protected !!