Domnule Florin Cîțu, Prim Ministru al României
Asociația Clubul Monarhiștilor Clujeni protestează vehement față de acțiunea arbitrară a domniei voastre de demitere a domnului Octav Bjoza din funcţia de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989.
Să fie oare o nouă manevră din planul mai amplu prin care se dorește mușamalizarea crimelor comunismului? Să fie „doar” o măsură ineptă și nechibzuită luată de adunătura de mancurți care au pus stăpânire pe guvern și țară?
Avem convingerea că demiterea domnului Octav Bjoza este un act iresponsabil de umilire publică a unei personalități venerabile si de excepție a vieții publice românești, o voce inconfundabilă a libertății, a curajului, a demnității și a bunului simț. De asemenea, demiterea domnului Bjoza exprimă ignoranța și disprețul premierului României pentru memoria bunicilor și a parinților noștri, uciși, exterminați și batjocoriți în temnițele comunismului.
Asociația Clubul Monarhiștilor Clujen vă solicită domnule prim-ministru Florin Cîțu să revocați decizia de demitere care aduce o gravă atingere memoriei victimelor comunismului și conștiinței românești.
Asociația Clubul Monarhiștilor Clujeni îl asigură pe domnul Bjoza că, indiferent de situație, îi va ramâne alături în lupta pentru adevăr, dreptate și apărarea dreptului la memorie.
​ În sensul demesului nostru vă reamintim cuvintele Majestății Sale Regelui Mihai I al României: “Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credință și fără memorie”.
​Asociația Clubul Monarhiștilor Clujeni

Related Blogs

Leave a Comment

error: Content is protected !!